De Broedgids, perfect uitkomstresultaat!

Altijd al kippeneieren, eendeneieren of eieren van ander pluimvee willen uitbroeden maar weet je niet waar je het beste kan beginnen? Lees dan de broedgids! Dit handige E-book verteld je in een duidelijk verhaal hoe je het uitbroeden van eieren het beste kunt aanpakken. De foto’s in de gids maken het verhaal extra begrijpelijk.

  1. 40 pagina’s over het uitbroeden van eieren.
  2. Handige checklist voor tijdens het broeden.
  3. Inclusief uitleg over het grootbrengen van kuikens.
  4. Ervaring uit de praktijk.

Wat vind je in de broedgids?

Dat de broedgids een handig naslagwerk is voor tijdens het uitbroeden van eieren is duidelijk, maar wat kun je precies van het boek verwachten? De gids wordt direct na het bestellen naar je mail adres gestuurd. Het is namelijk een E-Book. Je kunt snel na het bestellen van de broedgids aan de slag. In het kort kun je dit verwachten:

De start: Waar begin je, bouw je zelf een broedmachine of koop je er één? Waar moet je op letten bij de aanschaf en wat is belangrijk voor de eieren.

Resultaat: Het uitbroeden van eieren is alleen leuk met goed resultaat. Hoe behaal je dat en wat heeft invloed op de uitkomst van de eieren? In de broedgids lees je daar meer over.

Kuikens grootbrengen: Als de eieren zijn uitgekomen heb je schitterende en prachtige kuikens. Maar hoe houd je ze gezond? Wat doet bepaald voer en hoe kun je ze ultiem verzorgen?

Tip & Trucs: Naast alle informatie worden er ook tips en trucs gegeven om zo tot de beste resultaten te komen. Wil jij ook met plezier eieren uitbroeden, bestel dan de broedgids!